Valmistelut ravintolapäivää varten alkoivat jo perjantaina pienen pasilalaisen kaupan tyhjentämisellä vihanneksista ja leivonta-aineksista. Seuraavana päivänä niistä leivottiin herkullisia Bobo-leivoksia, joiden valkosuklaista kuorta koristi Bobon hymyilevä naama.
Sushit pyörittelimme D-dayn aamuna. Sisäänkäynnin eteen laitoimme kirsikankukkia (kankaisia tosin). Kohta ravintola aukeaisi.
Syksyinen sää oli kolea. Sisään pöllähtävät ohikulkijat ja nimenomaan paikan päälle hakeutuneet ystävät ja tutut saivat kukin istua hetken lämpimässä nauttimassa kuumasta juotavasta. Susheja oli kiva maistella jutustellessa ja kermaiset nallekakut sopivat kahvin lisukkeiksi. Lauantaisen uneliaassa tunnelmissa keskusteltiin ESA:n komeettaluotaimesta, lippukunnan tulevaisuudesta, maailmanpolitiikasta ja kuulumisista iloisesti sekaisin. Taustalla soi japanilainen kansanmusiikki ja Paul McCartney.
Tämä on kolmas kerta kun osallistumme ravintolapäivään TeamBobon nimissä. Tarkoitus on ennen kaikkea oppia ja kokeilla uusia juttuja, saada näkyvyyttä ja siinä oheessa tienata vähän matkarahaa.